Doorlopend Groen-onderhoud

Ook voor het onderhoud van grotere stukken land, bossen, bedrijventerreinen of hele gemeentes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken veel samen met instanties en bieden aantrekkelijke oplossingen om uw terrein ten alle tijden in topconditie te houden.

Neem contact met ons op

Weteringstraat 72, 3741 TH Baarn

Voor al uw tuin- en hovenierswensen

We bieden een variëteit aan diensten aan.

Doorlopend Groen-onderhoud

Ook voor het onderhoud van grotere stukken land, bossen, bedrijventerreinen of hele gemeentes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken veel samen met instanties en bieden aantrekkelijke oplossingen om uw terrein ten alle tijden in topconditie te houden. Wij brengen vooraf duidelijk in kaart wat u kunt verwachten, en hoeveel dit gaat kosten. Zo nemen wij u de zorg voor uw terrein volledig uit handen en zorgen we voor een maximale onderhouds-interval.

Wij besteden elk jaar bovendien veel tijd en geld aan het (bij)scholen van ons personeel en werkplanners. Zo besteden wij veel aandacht aan wetgeving omtrent flora en fauna, en word ons personeel meerdere malen per jaar bijgeschoold voor een ecologische manier van groen onderhoud.

Ook werken wij zoveel mogelijk met elektrisch gereedschap op accu. Dit is goed voor het milieu, en rustig voor de omgeving. Op deze wijze ondervind u minimaal hinder van onderhoudswerkzaamheden, en bouwen we samen aan een schonere wereld.

Neem contact met ons op

 

Weteringstraat 72, 3741 TH Baarn

Contact

Bent u overtuigd, of wilt u verder met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier of rechtstreeks via de genoemde contactgegevens.